Laatste nieuws:

Dit is een nieuw bericht

Jeugdafdeling Minor/Wijnandia gaat samenwerking aan met FC Hoensbroek voor JO17 teams voor seizoen 2017-2018

In het verleden is er gesproken over een derde partner om de samenwerking binnen onze jeugdafdeling breder te maken. Deze partner is in eerste instantie gezocht binnen de gemeente Nuth. Gesprekken met de voetbalverenigingen Vaesrade en Hulsberg hebben helaas niet geleid tot resultaat. Om er voor te zorgen dat onze jeugdspelers niet verkassen naar een andere vereniging of zelfs stoppen met voetbal omdat er geen geschikt elftal voorhanden is , heeft het bestuur besloten om de samenwerking binnen de jeugdcategorie JO17 verder uit te breiden met FC Hoensbroek. Dit betekent dat er met ingang van het nieuwe voetbalseizoen een 3-tal JO17 teams geformeerd zullen worden die allemaal hun trainingen en wedstrijden zullen afwerken op het sportcomplex van FC Hoensbroek. Voor de JO17-3 zijn we nog met spoed op zoek naar een jeugdtrainer en teamleider. Mocht je interesse hebben in één van deze vacatures, meld je dan s.v.p. bij één van onderstaande personen:

Pierre Winkelmolen: tel: 06-28278954/e-mail: pwinkelmolen@live.nl)

Remy Roijen: ( tel: 06-15399946/e-mail: r.roijen@outlook.com)

Tjeu Dohmen (RKVV Wijnandia): tel. 06-10356263/e-mail: dohmen.munnecom@home.nl