Laatste nieuws:

Dit is een nieuw bericht

Prinsen Nuth en Wijnandsrade

Afgelopen weekend zijn o.a. in Nuth en Wijnandsrade de nieuwe prinsen en prinsessen uitgeroepen.

Bij CV de Nachuule werden Prins Michael I, Prinses Danielle II, Jeugdprins Thyago I en Jeugdprinses Iris I gepresenteerd. Michael en Danielle zijn de ouders van Lucas en Casper. Lucas speelt samen met Jeugdprins Thyago in Minor/Wijnandia JO11-1. Ook Casper voetbalt bij onze club.

Thyago heeft nog meer linken met onze vereniging. Beide broertjes (Caetano en Xanti) en zijn vader (William) zijn vaak op onze velden te vinden.

De broer van Jeugdprinses Iris I, Melvin, is ook lid van RKSV Minor.

Ook bij CV de Veldkretsers zit een link met onze club. Jeugdprins Ingo I is de zoon van Iwan Driessen. Bij ons beter bekend als DJ Enegry. Iwan is regelmatig aanwezig als DJ bij een van de vele feesten en toernooien die georganiseerd worden.

Wij wensen alle prinsen en prinsessen heel veel plezier toe in de komende periode.

Alaaf!!

WhatsApp Image 2018-01-11 at 17.01.32 Owen