Laatste nieuws:

Dit is een nieuw bericht

Reünie 100 jarig bestaan

Beste voetbalvriend(in),

RKSV Minor viert op woensdag 27 juni a.s. haar 100 jaar bestaan! Dit vieren we in het feestpaviljoen op Sportpark Kollenberg op 27, 29, 30 juni en 1 juli. Speciaal is onze reünie en die vindt plaats op vrijdag 29 juni.

Momenteel zijn we druk in de weer met de voorbereidingen van de reünie. Nu al hebben we een lijst met namen van bijna drieduizend (oud) leden. We willen er zeker van zijn dat we niemand vergeten. Heb je ooit gevoetbald bij RKSV Minor? Wil je weer eens bijkletsen met je voetbalmaatjes van toen of van nu of oude verhalen doen herleven? Wil je weten wat er van je oude teamgenoten geworden is? Kom dan naar onze reünie waar -elkaar ontmoeten -centraal staat!

Je kunt je nu al aanmelden op het volgende e-mailadres: 100jaarminor@gmail.com.

Laat je naam, telefoonnummer en adres achter, zodat wij kunnen controleren of jij ook al bij de door ons verzamelde lijst van leden en oud leden staat. De uitnodigingen volgen in mei.

We zijn bezig met een fototentoonstelling van 100 jaar “De Minor”. Heb je nog foto’s uit je glorietijd en wil je die met ons delen? Stuur de foto(‘s) dan (digitaal) mee, dat stellen we zeer op prijs.

100 jaar Minor familie treft zich en de reünie begint om 19:00 uur. Een fototentoonstelling, muziek, een hapje en een drankje wordt verzorgd en de historische verhalen en mooie herinneringen worden door jullie ingevuld. Deze avond wordt bijzonder en menig doelpunt wordt nog mooier neergezet en zeker gevierd. Minor 100 jaar, dat hebben we samen bereikt en dat vieren we samen.

We horen graag van je.

Tot 29 juni!!

Met sportieve groet,

Namens de reüniecommissie,

Ton Lunesu

Ps. Wil je dit bericht delen met oud-Minormensen die nog niet van onze reünie gehoord hebben.

1 Response